Aile İçi İletişim PDF Yazdır E-posta
Saturday, 08 December 2012
BAYANLARA AİLE İÇİ İLETİŞİM ANLATILDI

6 Kasım Perşembe günü, Tuzcuoğlu Camiinde, Antalya Müftülüğünde Vaize olarak görev yapan Havva AKGÜL tarafından, bayanlara yönelik olarak Aile İçi İletişim anlatıldı.

Öğleden sonra düzenlenen program, yoğun bir katılımla icra edildi. Bireylerin mutluluğunu temin eden, toplumla bireyler arasında bağlantı kuran ve onları topluma kazandıran bir kurum olan ailenin öneminin anlatıldığı programda, aile içerisindeki iyi ilişkilerin topluma huzur ve mutluluk olarak yansıyacağının altı çizildi.

Katılanların memnuniyetlerini ifade ettiği programdan sonra, Vaize Havva AKGÜL ve İlçemiz Kur’an Kurslarında görev yapan öğreticilerden bazıları İlçe Müftümüz Dr. Abdulkadir KARAKUŞ’u makamında ziyaret ederek teşekkür ettiler. Bu tür programların sıklıkla tekrarlanmasının yararı üzerinde fikir birliğine vardılar.