Kan Bağışı PDF Yazdır E-posta
Saturday, 01 December 2012
MÜFTÜLÜKTEN KAN BAĞIŞI

Serik Müftülüğü, Kızılay’la işbirliği yaparak “Ehl-i Beyti Anma ve Aşure Günü” etkinlikleri çerçevesinde, Kan Bağışı kampanyası düzenledi.

30 Kasım Cuma günü, Belediye Nikâh Salonunda gerçekleşen kampanyaya İlçe Müftümüz Dr. Abdulkadir KARAKUŞ, sağlık durumu kan vermeye elverişli olan din görevlileri ve vatandaşlar katıldı. Özellikle Cuma namazından sonra katılımın yoğunlaştığı kampanya çok verimli geçti.

İlçe Müftümüz Dr. Abdulkadir KARAKUŞ yaptığı açıklamada; Muharrem ayında, ikbal uğruna ve iktidar hırsıyla, gözü dönmüş katillerin Peygamber (as) torununun ve yakınlarından 72 kişinin kanını dökerek şehit ettikleri Kerbelâ faciasının yıldönümünde, bu kampanyanın düzenlenmiş olmasının önemine işaret etti. Tarihten dersler alınması gerektiğini söyledi. Kan dökerek hayatları söndürmek yerine, kan vererek hayat kurtarmanın önemini vurguladı.

Son Güncelleme ( Monday, 03 December 2012 )