Müftüler Toplantısı PDF Yazdır E-posta
Friday, 30 November 2012

ANTALYA MÜFTÜLERİ SERİK’TE TOPLANDI

Her ay mutat olarak yapılan İlçe Müftüleri toplantısı Antalya Müftüsü Ahmet ÇELİK başkanlığında 28.11.2012 Çarşamba günü Serik’te gerçekleştirildi.

Belek Beach Park’ta yapılan toplantıya İl Müftü Yadımcısı ve Antalya’ya bağlı 19 İlçenin Müftüleri ve Müftü vekilleri katıldı.

Gündemdeki konuların ve bazı önemli projelerin görüşüldüğü, Müftülükler arası koordinasyonun, dayanışmanın ve uygulama birliğinin öneminin vurgulandığı toplantıdan sonra İlçe Kaymakamı Erol RÜSTEMOĞLU, Garnizon Komutanı Jan. Bnb. Beşir AÇAR ve Emniyet Müdürü Fatih İNCEYAVUZ’un da iştirakiyle öğle yemeğine geçildi.

Programdan sonra Belek Belediye Başkanı Yusuf MECEK ve ailesi tarafından yaptırılan Mecek Camii’ne ve Serik Anadolu İmam-Hatip Lisesine de bir ziyaret gerçekleştirildi.

Son Güncelleme ( Monday, 03 December 2012 )