Eskiyörükte Aşure PDF Yazdır E-posta
Tuesday, 27 November 2012

24 Kasım Cumartesi günü, Eskiyörük Köyü Kız Kuran Kursu Öğreticisi ve Öğrencileri Muharrem Ayı anısına Aşure Programı düzenledi. Köy Muhtarının ve İmam-Hatibinin de destek verdiği programa, İlçe Müftümüz Dr. Abdulkadir KARAKUŞ, İlçe Tarım Müdürü Mustafa ÇÖMEZOĞLU, Eskiyörük Köyü Yörükler Derneği Başkanı, Köy Muhtarları, çevre köylerin İmam-Hatipleri ve köy halkı katıldı.

Cami ve Kuran Kursu bahçesinde yapılan programda Berendi köyü İmam-Hatibi Servet AYDIN’ın okuduğu Aşr-ı Şerifin ardından İlçe Müftümüz dua yaptı. Program sonunda aşure ikramında bulunuldu.

Muharrem ayı dolayısıyla, Çandır Kur’an Kursu, Abdurrahmanlar Azime Hanım Kur’an Kursu, Şatırlı Köyü gibi daha pek çok cami ve Kur’an Kursumuzda Muhtarlarımızın desteği ile aşure programları tertip edilecektir.

Son Güncelleme ( Tuesday, 27 November 2012 )