Öğrencilerle Buluşma PDF Yazdır E-posta
Saturday, 17 November 2012

İLÇE MÜFTÜMÜZ ANADOLU LİSESİNDE ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU

15 Kasım günü, ilçe müftümüz Dr. Abdulkadir KARAKUŞ, Anadolu Lisesi Müdürlüğünün davetlisi olarak öğrencilerle bir araya geldi.

Antalya Valiliğinin “Değerler Eğitimi” programları kapsamında, öğrencilere israf konusunu anlatan İlçe müftümüz; israfın bizleri Allah’tan ve O’nun hoşnutluğundan uzaklaştıran bir olgu olduğunu vurguladı. İlk emri oku olan bir dinin mensupları olarak okumaya ve cehalete savaş açmaya mecbur olduğumuz kadar, okullarımızı, eğitim araç ve gereçlerimizi, ailelerimizin bizlerin okuması için sunduğu imkânları verimli kullanmaya da mecbur olduğumuzu ifade etti.

Okul müdürü ve öğretmenlerin de hazır bulunduğu programın sonunda, okul müdürü ilçe müftümüze, okul ve öğrencileri adına teşekkür ederek bir buket çiçek sundu. İlçe müftümüz de gösterilen misafirperverlikten, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızla buluşma imkânı verilmesinden dolayı teşekkür ederek program tamamlandı.

Son Güncelleme ( Monday, 19 November 2012 )