Aşure Günü Etkinlikleri PDF Yazdır E-posta
Tuesday, 13 November 2012

İlçe Müftülüğümüz Ehl-i Beyti Anma ve Aşure Günü Kutlamalarına Hazırlanıyor

Hadisi Şerif’te “Şehru’llah” yani “Allah’ın Ayı” diye nitelendirilen, kendisinde bir çok olayın meydana geldiği, Aşure gününü de içinde bulunduran Muharrem ayını ve bu ayda meydana gelen olayları yâd ederek, Hz. Peygamberimizi, Kerbela Şehidi ve Şehitlerin Efendisi Hz. Hüseyin Efendimizi ve Ehl-i Beyti hayırla ve dualarla anmak için hazırladığımız konferansa konuşmacı olarak Araştırmacı-Yazar Ömer Döngeloğlu hocamız katılacaktır. Konusu “Ehl-i Beyt Sevgisi ve Kerbela” olan program, 28.11.2012 Çarşamba günü, Karalar Düğün Salonunda, Saat 19:00’da yapılacaktır. Programda Ömer Döngeloğlu hocamızın konuşmasından sonra Muharrem İlahileri Konseri ve Aşure ikramı da olacaktır.

İlçe Müftülüğü olarak tüm halkımızı Ehl-i Beyti Anma ve Aşure Gününü Kutlama programımıza davet ediyoruz.

Son Güncelleme ( Wednesday, 14 November 2012 )