Bebeklere Çeyrek Altın PDF Yazdır E-posta
Thursday, 19 April 2012

Müftülüğümüzün Kutlu Doğum Haftasında geleneksel hale getirdiği etkinliklerinden biri de bu hafta içerisinde normal doğum yapan ilk üç aileyi ziyaret edip bebeklerine birer adet çeyrek altın hediye etmek.

Bu yılda İlçe Devlet Hastanemizin doğum ünitesinde Kutlu Doğum Haftası içerisinde çocukları dünyaya gelen aileleri İlçe Müftümüz Mustafa Altun ziyaret etti. Aileleri tebrik eden ilçe Müftümüz, Gülhanım-Ali Yıldırım çiftinin kızlarına Zeynep, Halime-Adem Uzun çiftinin oğluna Muhammet, Selim-Halime çiftinin oğluna da Yasir ismini önerdi. Bebekler büyüdüklerinde Kutlu Doğum Haftasında Peygamberimizin doğduğu hafta da dünyaya geldiklerini çocuklarına anlatmalarını ailelerden istedi. Bebeklere altın takarak kulaklarına ezan okudu ve dinimize, vatanımıza, milletimize hayırlı bir evlat olmaları temennisinde bulundu.

Son Güncelleme ( Sunday, 22 April 2012 )