İlçemizde Bayramlaşma PDF Yazdır E-posta
Monday, 14 November 2011

Müftülüğümüz konferans salonunda yapılan Kurban Bayramı kutlamalarına; Kaymakam Ahmet Ümit, Jandarma Komutanı Binbaşı Beşir Açar, Belediye Başkanı Mehmet Habalı, Karadayı Belediye Başkanı Ali Çırpıcı, Emniyet Müdürü Fatih İnceyavuz, İlçe Müftüsü Mustafa Altun, Gıda tarım ve Hayvancılık Müdürü Mustafa Çömezoğlu, Ak Parti İlçe Başkanı Ragıp Okudan, diğer daire amirleri, meslek odaları temsilcileri, sivil toplum kurumları temsilcileri ve vatandaşlar katıldılar.

Kurban Bayramı kutlama programında bir konuşma yapan İlçe Kaymakamımız Ahmet Ümit bayramların birlik, berberlik ve kardeşlik vurgusunun en önemli öğelerinden olduğunu belirtti. İlçe Kaymakamımız Ahmet Ümit tüm vatandaşların ve protokolün bayramlarını kutladı.

Müftülüğümüz konferans salonunda yapılan bayramlaşma programından sonra protokol üyeleri ve vatandaşlar İlçe Jandarma Komutanlığı’nı ziyaret ederek askerlerle bayramlaştılar. Protokol üyeleri daha sonra İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne geçerek polislerin de bayramını kutladılar. Bayramlaşma programı şehit ailelerini ziyaret edilmesi ile sona erdi.