Müftülüğümüz Futbol PDF Yazdır E-posta
Monday, 31 October 2011

Müftülüğümüz Futbol Takımı Antalya İkincisi Oldu

Antalya Müftülükler Arası Halı Saha Futbol Turnuvasında Müftülüğümüz İkincilik Kupasını Aldı.

Antalya İl Müftülüğü 2011 yılı Camiler ve Din Görevlileri haftası etkinlikleri çerçevesinde 26 Eylül – 06 Ekim tarihleri arasında İlçe Müftülükleri arasında Halı Saha Futbol Turnuvası düzenledi. Turnuvaya 13 İlçe Müftülüğü katıldı. Yapılan kur’a çekimi sonrasında Müftülüğümüz futbol takımı ilk maçını bay olarak geçti. İkinci maçını 29 Eylül tarihinde Antalya Muratpaşa Halı Saha Futbol Kompleksinde Kepez İlçe Müftülüğü ile oynadı. Kepez İlçe Müftülüğünü 3-1’lik galibiyet ile kazanarak tur atladı. Üçüncü maçı olan yarı final maçını 03 Ekim tarihinde aynı sahada Konyaaltı Müftülüğü ile oynayarak, Konyaaltı Müftülüğünü 6-0’lık skorla geçen Müftülüğümüz futbol takımı final maçı oynamaya hak kazandı. Final Maçını da 06 Ekim tarihinde Kumluca İlçe Müftülüğü ile oynayarak maçı 6-3’lük sonuç ile kaybetti. Bu sonuçla Müftülüğümüz Futbol Takımı ikincilik kupasını almaya hak kazandı.

İlçe Müftümüz Mustafa Altun; “Camiler ve Din Görevlileri haftası etkinlikleri içinde düzenlenen İlçe Müftülükleri arası halı saha futbol turnuvasında ikinci olan müftülüğümüz futbol takımını tebrik ediyorum. Bundan sonra yapılacak olan bütün etkinliklerde müftülüğümüzün başarılı olmasını temenni ediyorum” dedi. Futbolculara madalyaları Akçaalan Düğün salonunda Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle düzenlenen Tasavvuf Musıkisi konserinden sonra verildi. Futbolcular da kazandıkları kupayı İlçe Müftümüz Mustafa Altun’a sundular.

Son Güncelleme ( Wednesday, 02 November 2011 )