Öğrencilerden Ziyaret PDF Yazdır E-posta
Monday, 31 October 2011

İmam Hatipli Öğrencilerden Müftülüğümüze Ziyaret

Serik Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri öğretmenleriyle birlikte Camiler ve Din Görevlileri Haftası’nda müftülüğümüzü ziyaret ettiler.

Geçtiğimiz hafta bir dizi etkinlikle kutladığımız Camiler ve Din Görevlileri Haftası’nda Serik Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri ve öğretmenleri Müftülüğümüz personelini yalnız bırakmadı. Müftülüğümüzü ziyaret eden Serik Anadolu İmam Hatip Lisesi Öğrencilerini öğretmenleri ile birlikte, İlçe Vaizimiz Bahattin Ertunç ağırladı. Tüm din görevlilerinin haftasını kutlayan öğrencilere, ziyaretten dolayı teşekkür eden İlçe Vaizimiz Bahattin Ertunç; İmam Hatip Lisesi Öğrencilerin ve öğretmenlerinin Camiler ve Din Görevlileri Haftamızda bizleri yalnız bırakmayarak müftülüğümüzü ziyaret etmelerinden çok memnun oldum dedi.

Son Güncelleme ( Wednesday, 02 November 2011 )