Hatim ve.... PDF Yazdır E-posta
Friday, 08 October 2010

Hatim ve Mevlit Programı

Camiler ve Din Görevlileri Haftası Hatim ve Mevlit Programı İle Devam Etti

Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle İlçe Müftülüğümüz tarafından düzenlenen etkinlikler sürüyor. Hafta nedeniyle 6 Ekim Çarşamba günü de İlçemiz Merkez Camii'nde ikindi namazı öncesi mevlit okundu ve hatim duası yapıldı. Mevlit programına İlçe Müftümüz Mustafa ALTUN, din görevlileri ve cemaat katıldı. Okunan Mevlidi Şerifin ardından İlçe Müftümüz Mustafa ALTUN yaptığı kısa konuşmada; “Camiler milletimiz ve ülkemiz için çok büyük anlam taşır. Bir yerde camii varsa minareler yükseliyorsa orada Müslümanların yaşadığı bir yer olduğu anlaşılır. Camilerimiz bizler için ne kadar önemliyse camilerimizde görev yapan din görevlilerimiz de bizler için çok önemlidir. Çünkü Sayın Diyanet İşleri Başkanımızın söylediği gibi din görevlilerimiz toplumumuzun kanat önderleri olmalı ve vatandaşların dertlerine çözüm üretebilmeliler, bugüne kadar da bu görevlerini yapmış ve yapmaktadırlar. Camiler ve Din Görevlileri Haftası nedeniyle din görevlilerimiz 85 tane hatim okumuşlardır, bugünde okunan hatimlerin duasını yaptık. Tüm din görevlilerimizin Camiler ve Din Görevlileri Haftasını kutluyorum” dedi.

Son Güncelleme ( Friday, 08 October 2010 )