Centilmenlik Kupası PDF Yazdır E-posta
Saturday, 15 May 2010

Voleybolda Centilmenlik Kupası Müftülüğümüze Verildi

Kaymakamlık Kupası Voleybol Turnuvası'nda erkeklerde Merkez–Kökez Mahallesi, bayanlarda ise Yükseliş Koleji şampiyon oldu.

8 Nisan'da başlayan ve 1 ay süren 2010 Yılı Kaymakamlık Kupası Voleybol Turnuvası Cuma günü yapılan spor şenliği ve finaller ile sona erdi. Final günü yapılan maçlarda, bayanlarda Yükseliş Koleji, Devlet hastanesi'ni 3-2 yenerek şampiyon olurken, Merkez–Kökez Mahallesi ise Dr. Gülşen-Baki Özpınar İ.Ö.O.'nu 3-0 yenerek şampiyon oldu.

100. Yıl kapalı Spor Salonu'nda yapılan 2010 Yılı Kaymakamlık Kupası Voleybol Turnuvası'na erkeklerde 15 takım 4 grupta mücadele ederken; Bayanlarda ise 7 takım 2 grupta mücadele etti. 1 ay süren ve çok çekişmeli ve heyecanlı karşılaşmalara sahne olan maçlara takımların taraftarları da büyük ilgi gösterdi. Kupa töreninde konuşan Kaymakamımız Sayın Ahmet ÜMİT şampiyon takımları kutlayarak; “1 ay süren ve büyük bir heyecan, dostluk ve kardeşlik içinde geçen turnuvamız bugün sona erdi. Turnuvaya katılan bütün takımları, organizasyonda emeği geçen herkesi ve taraftarlarımızı kutluyorum. Organizasyon boyunca turnuvaya katılan herkes bir şenlik içinde bu güzel atmosfere katkıda bulundu. Organizasyon boyunca emek veren, güvenlik güçlerimize, takımlarımıza, seyircilerimize, kamu kurumlarımıza, sivil toplum kuruluşlarımıza, idarecilerimize kısacası herkse teşekkür ediyorum hepsini kutluyorum”dedi.

100. Yıl kapalı Spor Salonu'nda yapılan 2010 Yılı Kaymakamlık Kupası Voleybol Turnuvası final günü akşam saat 18:00'da müzik ve halk oyunları gösterileri ile başladı. Çalınan parçalar ve söylenen şarkılar neşeli bir ortam oluştururken, Çandır Lisesi Halk Oyunları ekibinin gösterileri de çok beğenildi. Şenlikle başlayan, final maçları ve ödül töreni ile süren gün yaklaşık 6 saat devam etti. Salon izleyenlerce tıklım tıklım dolduruldu.

Bayanlar finali sonrası hakem heyetine ve turnuvaya katılan tüm takımlara teşekkür belgeleri verildi. Erkekler finali sonrasında ise kupa ve madalya törenine geçildi. Merkez–Kökez Mahallesi erkeklerde şampiyonluk kupasını alırken, Dr. Gülşen-Baki Özpınar İ.Ö.O. ikincilik, Belek Belediyesi üçüncülük kupasını aldı. Erkeklerde centilmenlik kupasını ise Müftülüğümüz takımı aldı.

Bayanlarda ise birincilik kupasını Yükseliş Koleji alırken, ikinciliği Devlet Hastanesi, Üçüncülüğü Dr. Gülşen-Baki Özpınar İ.Ö.O. bayan takımı aldı. Bayanlarda centilmenlik kupasını ise Cumhuriyet İ.Ö.O. aldı.Takımlara şampiyonluk kupasını Kaymakamımız Sayın Ahmet ÜMİT verirken, Müftülüğümüz Takımının  kupasını İlçe Müftümüz Sayın Mustafa ALTUN verdi. Diğer kupaları Cumhuriyet Başsavcısı Sayın Mehmet DEMİREL, Yükseliş Koleji Y.K.Ü. Sayın Necmettin ÇALIK, Başhekim Sayın Ramazan UYAR verdiler.

Son Güncelleme ( Saturday, 15 May 2010 )