Belekten 36 Umrecimiz... PDF Yazdır E-posta
Friday, 02 April 2010
 Belekten 36 tane Umrecimiz Mukaddes Yolculuğa Uğurlandılar.

Belek Cami İmam Hatibi Süleyman Yıldırım nezaretinde yolculuğa çıkan umrecilerimiz İlçe Müftümüz Mustafa Altun ve Müftülük Cami İmam Hatibi İsmail Erkek’in katılımıyla yoğun bir halk topluluğuyla birlikte coşkulu bir uğurlama programı düzenlendi. Gidenler ve kalanlar birbirleriyle helalleşirken, sanki bir hesap günü vecdi içerisinde gözlerden, yüzlerden, inanç ve teslimiyet okunuyordu. İlçe müftümüz umrecilerimizden Beytullah’ta; Memleketimize, Milletimize, Devletimize, Birlik ve Bütünlüğümüze dua etmelerini ve orada devletimizi en iyi bir şekilde temsil etmelerini istedi.

Uğurlama esnasında önce umreye gitmek için kayıt yaptıran ve yolculuktan üç dört gün önce vefat eden Merhume Ayşe Ünal’da unutulmadı. İlçe Müftümüz konuşmasında katılan herkesten Ayşe Teyzeye Fatiha okumalarını istedi ve umrecilerimize Kabe’ye vardıklarında onun adına da dua etmeleri talebinde bulundu.