Umre Bölge Toplantısı PDF Yazdır E-posta
Tuesday, 09 February 2010

2010 yılı Umre sezonu başladı.
Sezon başlangıcında Diyanet İşleri Başkanlığımız Umre’de Başkanlığımızı daha iyi temsil etmek ve Umre’ye gidecek vatandaşlarımıza daha kaliteli hizmet sunmak maksadıyla bölgelerde seminerler düzenlemektedir. Seminerlerden ikincisi Hac Dairesi Başkanı Sayın Seyfettin Ersoy başkanlığında Antalya, Afyon, Burdur ve Isparta İl ve İlçe Müftüleri ile birlikte ilgili personelin katılımı ile 16.01.2010 tarihinde Antalya Hacı Mehmet Gebizli Eğitim Merkezi’nde yapıldı. Seminerden sonra Hac Dairesi Başkanı Sayın Seyfettin Ersoy Ankara’dan gelen ekibi ile birlikte İlçemiz sınırları içinde bulunan Hoşgörü Bahçesi’ni ziyaret ettiler. Müftülüğümüz ve Belek Belediye Başkanlığınca  Belek Beach Park’ta misafirlerimize bir takım ikramlarda bulunuldu.

Son Güncelleme ( Thursday, 18 February 2010 )