Müftüler Toplantısı PDF Yazdır E-posta
Tuesday, 19 January 2010

Antalya Müftüler Toplantısı Serik’te Yapıldı.

2010 yılının ilk müftüler toplantısı İl müftümüz Sayın Mahmut Yeleser’in başkanlığında Serik ilçemizde yapıldı.

İl ve ilçe Müftülükleri  arasında çalışma birliğini sağlamak halkımıza daha verimli hizmet sunmak amacı ile düzenlenen müftülük toplantılarından  bu yıl içerisinde ki ilk toplantı Serik ilçemizde yapıldı. İl Müftümüz Sayın Mahmut Yeleser başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya İl Müftü Yardımcımız ile birlikte 19 ilçe Müftümüz katıldı. 11.01.2010 Pazartesi günü yapılan toplantıda; Toplantı öncesi Müftülerimiz Betüyap Sosyal Tesisleri içinde bulunan Hoşgörü Bahçesini ziyaret ettiler. Toplantı sonrası misafirlerimize yemek ikramında bulunuldu. Toplantı sona ererken İlçe Kaymakamımız Sayın Ahmet Ümit, İl Müftümüz ve İlçe Müftülerimize hoş geldin demek için nezaket ziyaretinde bulundu ve yemekte beraber oldu. Toplantıdan sonra İl Müftümüz Sayın Mahmut Yeleser,  İl Müftü Yardımcımız Dr. Muammer Ayan, Serik Müftümüz Mustafa Altun ve bir grup İlçe Müftümüz ile birlikte İlçe Kaymakamımız Sayın Ahmet Ümit’e iade ziyaretinde bulunuldu. Toplantı ve toplantıda görüşülen konuların hayırlara vesile olmasını temenni ediyoruz.

Son Güncelleme ( Tuesday, 15 March 2011 )