Yaz Kursları Devam Ediyor PDF Yazdır E-posta
Thursday, 28 July 2016

YAZ KURSLARI DEVAM EDİYOR

Serik İlçe Müftülüğüne bağlı Camii ve Kur’an Kurslarında açılan Yaz kursları devam ediyor.

Toplamda 3300 öğrencinin kayıt yaptırdığı ve 166 yerde açılan kurslarda Kur’an-ı Kerim öğretimi yapılıp, öğrencilere İtikat, İbadet, Ahlâk ve Hz. Muhammed’in (sas) Hayatı konusunda dersler verilmektedir.

Yaz kursları hakkında bilgi veren Müftülük Şube Müdürü Mustafa Güner şunları söyledi: “Yaz kursları toplamda dokuz hafta devam edecek olup, 5’inci haftasını bitirmek üzereyiz. Yaz kurslarını çok önemsiyoruz ama kurslara yaptığımız ziyaretlerde öğrenci sayısının azaldığını görmekteyiz. Kıymetli velilerimizden, çocuklarını kursa gönderirken kursa gidip gitmediklerini, gidiyorlarsa neler öğrendiklerini takip etmelerini istiyoruz.”

Kurslar arasında birlik-beraberlik ve dayanışma olması için zaman zaman 100. Yıl futbol sahasında dostluk futbol maçı yapıldığını söyleyen Güner, bu tür sosyal faaliyetlerin artırılacağını, öğrenciler arasında 40 Hadis ezberleme ve Dini Bilgiler Yarışması yapılacağını da söyledi.

20 Haziran’da başlayan ve üç dönemden oluşan yaz kursları 26 Ağustos 2016 Cuma günü sona erecek.

Son Güncelleme ( Thursday, 28 July 2016 )

Sonraki >