Kur'an Kursundan Spora PDF Yazdır E-posta
Tuesday, 12 July 2016

KUR'AN KURSUNDAN SPORA

Serik'te yaz Kur’an kurslarına katılan gençler, kursun ardından spor yapma fırsatı buluyor.

Serik Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ve Serik Müftülüğünün organize ettiği futbol dalındaki ilk çalışmalara Alacami Mahallesi Yaz Kursu ile Kuşlar Mahallesi Yaz Kursu öğrencileri katıldı. 12 Haziran Salı günü Serik 100. Yıl Spor Tesisleri'nde gerçekleşen spor etkinliğinin ilkinde gençler bir saat spor yapma imkanı bulurken gençlere EXPO baskılı forma da hediye edildi. Serik Müftü Vekili Mustafa Güner faydalı bir organizasyon gerçekleştirildiğini ifade ederek, "Kurumlarımızın idari amirleri önemli ve faydalı bir organizasyon sundu. Kur'an-ı Kerim Eğitimi alan çocuklarımız aynı zamanda spor yaparak vücut sağlığı ve zindelik kazanacaklar" dedi.

Spor İlçe Müdürü Mevlüt Özen ise; "Bu organizasyonda amaç çocuklarımıza sporu sevdirmek, spora teşvik etmek, sporun sağladığı takım ruhu ile hareket etmelerini öğretmek, arkadaşlıkların gelişmesini sağlamak. İnşallah bu çalışmalarla yaz döneminde gençlerimize bu değerleri kazandırırız" dedi.

Son Güncelleme ( Tuesday, 12 July 2016 )