MySQL: 5.6.36
Toplu İftar ve 4-6 Yaş Grubu Kur'an Kursu Açılışı PDF Yazdır E-posta
Tuesday, 28 June 2016

TOPLU İFTAR VE 4-6 YAŞ GRUBU KUR’AN KURSU AÇILIŞI

26 Haziran Pazar günü Abdurrahmanlar mahallesinde toplu iftar yapılıp, 4-6 Yaş Grubu Kur’an Kursu açılışı yapıldı.

Programa, Serik Belediye Başkanı Prof. Dr. Ramazan Çalık, İlçe Müftüsü Dr. Mehmet Malkoç, Müftülük Şube Müdürü Mustafa Güner, Belediye Meclis Üyeleri, Muhtarlar, Din Görevlileri ve vatandaşlar katıldı.

Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan program ilahi ve kasidelerin okunmasıyla devam etti. İftar saatinden önce 4-6 Yaş Grubu Kur’an Kursu açılışı için kurdele kesildi. Programda konuşan Müftü Malkoç, hem iftar programına hem 4-6 Yaş Grubu Kur’an Kursuna emeği geçen hayırseverlere teşekkür ederek yaptığı konuşmasında şunları söyledi: “Abdurrahmanlar Mahallesiyle 4-6 Yaş Grubu Kur’an Kurslarına ‘Bismillah’ dedik. Vuslat, Alaaddin, Akkuyu, Yeşilbahçe, Orta Mahalle, Kadriye Mahallesi, Gebiz Mahallesi Camileri ve Çanakcı Mahallesinde de kursların tadilatına başladık. Hedefimiz, Serik’te en az kırk tane 4-6 Yaş Grubu Kur’an Kursu açmak olup, hepinizi nesil yetiştirecek bu hayırlı hizmete katkıda bulunmaya davet ediyorum”.

Malkoç, konuşmasının sonunda kur’an kurslarına katkılarından dolayı Belediye Başkanı Çalık’a teşekkür etti.

İftardan önce okunan Kur’an-ı Kerimlerin duası ve yemek ikramıyla program sona erdi.

Son Güncelleme ( Tuesday, 28 June 2016 )