Boğazkent ve Yukarıçatma Mahalle İftarları PDF Yazdır E-posta
Sunday, 26 June 2016

BOĞAZKENT VE YUKARIÇATMA MAHALLE İFTARI

Serik Müftülüğü din görevlilerinin teşvikiyle düzenlenecek yaklaşık yirmi beş iftar programının ikisi daha gerçekleşti.

25 Haziran Cumartesi günü Boğazkent ve Yukarıçatma Mahallesinde toplu iftar programı düzenlendi. Boğazkent Mahallesinde düzenlenen programa Serik Eski Müftüsü Siirt Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Abdulkadir Karakuş, Müftülük Şube Müdürü Mustafa Güner, iki iftar programına da din görevlileri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

Katılımcıların sayısının bin kişiden fazla görüldüğü iftar programlarında din görevlileri tarafından Kur’an-ı Kerim’den aşr-ı şerifler ve ilahiler okundu. Tam birlik ve beraberlik havasının estiği programlar yapılan iftar duasının ardından ikram edilen iftar yemeğiyle sona erdi.

Son Güncelleme ( Sunday, 26 June 2016 )