Toplu İftarların Üçüncüsü yapıldı PDF Yazdır E-posta
Sunday, 26 June 2016

TOPLU İFTARIN ÜÇÜNCÜSÜ YAPILDI

Serik Müftülüğü tarafından mutad olarak düzenlenen toplu iftarın üçüncüsü 24 Haziran Cuma günü Eski Belediye önünde yapıldı.

Toplu iftar programına İlçe Müftüsü Dr. Mehmet Malkoç, Müftülük Şube Müdürü Mustafa Güner, din görevlileri ve vatandaşlar katıldı.

Yaklaşık bin yüz kişinin katıldığı iftar programında din görevlileri Kur’an-ı Kerim’den aşr-ı şerifler okudu. Müftü Malkoç, oruçluya iftar ettirmenin öneminden ve sevabından bahsettiği konuşmasında katılımcıları bu tür hayırlı hizmetlerde bulunmaya çağırdı. Ayrıca yaklaşan Kadir Gecesi hakkında “Seccadeni Al da Gel” diyen Malkoç, vatandaşları İsmail Ogan Stadyumunda yapılacak Kadir Gecesi Özel Programına davet etti ve iftar yemeğini veren hayırseverlere teşekkür etti.

Yemekten önce Şube Müdürü Güner tarafından iftar duası yapıldı ve yemek ikramıyla program sona erdi.

Son Güncelleme ( Sunday, 26 June 2016 )