Mahalle İftarları Devam Ediyor PDF Yazdır E-posta
Sunday, 26 June 2016

MAHALLE İFTARLARI DEVAM EDİYOR

21 Haziran Salı günü Kozağacı Mahallesinde, 22 Haziran Çarşamba günü Belek Mecekler Camii ve Aşağıoba Deveciler Camii önünde toplu iftar yapıldı.

Kozağacı mahallesindeki İftar programına Kaymakam Dr. Rıfat Altan, Belediye Başkanı Prof. Dr. Ramazan Çalık, İlçe Müftüsü Dr. Mehmet Malkoç, Müftülük Şube Müdürü Mustafa Güner, Mahalle muhtarları, din görevlileri ve vatandaşlar katıldı.

Belek Mahallesindeki programa Müftü Dr. Mehmet Malkoç, Aşağıoba Mahallesindeki Programa Şube Müdürü Mustafa Güner, Din Görevlileri ve vatandaşlar katıldı.Toplamda yaklaşık 3 bin kişinin katıldığı ve Mahalle Din Görevlileri tarafından okunan Kur’an-ı Kerim, ilahi ve kasidelerin okunduğu programlarda günün anlam ve önemini ifade eden, birlik ve beraberliğe çağırıcı konuşmalar yapıldı. Mahalle halkı İsmail Ogan Stadyumunda yapılacak Kadir Gecesi Özel Programına davet edildi.

Yemekten önce okunan sure ve aşırların duası ve yemek ikramıyla program sona erdi.

Son Güncelleme ( Sunday, 26 June 2016 )