Töngüşlü Mahallesi İftarda Buluştu PDF Yazdır E-posta
Sunday, 19 June 2016

TÖNGÜŞLÜ MAHALLESİ İFARDA BULUŞTU

18 Haziran Cumartesi günü Töngüşlü Mahallesi kapalı halk pazarında birlikte iftar etti.

İftar programına Kaymakam Dr. Rıfat Altan, İlçe Tarım Müdürü Mustafa Çömezoğlu, Müftülük Şube Müdürü Mustafa Güner, Mahalle muhtarları, din görevlileri ve vatandaşlar katıldı.

Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan, ilahi ve kasidelerle devam eden programda Müftülük Şube Müdürü Güner, günün anlam ve önemine değindiği konuşmasında şunları söyledi: “Rahmet günlerini geride bırakıp, mağfiret günlerini yaşadığımız bu aydaki şu birliktelik Ramazan ayının güzelliğindendir. Rabbimiz birlik ve beraberliği emrediyor, Hz. Peygamber de (sas) birlikte rahmet, ayrılıkta azap olduğunu haber veriyor. Ramazan ayının kıymetini bilip onu dolu dolu yaşamalı, bunu fırsat bilmeli ve bugünden sonra her geceyi Kadir Gecesi bilerek kalan günleri iyi değerlendirmeliyiz.”

Birlik ve beraberliğe vesile olması için düzenlenen yemekten önce okunan sure ve aşırların duası yapıldı ve yemek ikramıyla program sona erdi.

Son Güncelleme ( Sunday, 19 June 2016 )