Gebiz Mahallesi İftarını Birlikte Açtı PDF Yazdır E-posta
Sunday, 12 June 2016

GEBİZ MAHALLESİ İFTARINI BİRLİKTE AÇTI

Gebiz mahallesinde 10 Haziran Cuma günü Sahil Yapı Denetim katkıları ile Gebiz Merkez Camii meydanında 1500 kişiye iftar programı düzenlendi.

Programa İlçe Müftüsü Dr. Mehmet Malkoç, din görevlileri ve vatandaşlar katıldı.

Saat 20.00’de ve Gebiz Merkez Camii Müezzin-Kayyımı Giyasettin Cansız’ın Kur’an-ı Kerimle başlayan programda İlçe Müftüsü Dr. Mehmet Malkoç bir konuşma yaptı. İlçe Müftüsü konuşmalarında “İslam dininin oldukça önem verdiği kardeşlik, birlik ve beraberliğe bugün her zamankinden daha fazla ihtiyacımız var. İşte bu iftar programına olan katılım bunun bir tezahürüdür. Gebiz mahallesinde de çalışmalarını başlattığımız 4-6 Yaş Grubu Kur’an Kursu önümüzdeki eğitim öğretim yılına Eylül ayına yetiştirilecek ve bu tür mahalle iftarları da yaygınlaştırılacak” dedi. Konuşmanın ardından Gebiz Merkez Camii İmam-Hatibi Eyyup Üçüncü dua yaptı.

Program topluca yapılan iftarla sona erdi.

Son Güncelleme ( Monday, 13 June 2016 )