Serik Gençliği İftarda Buluştu PDF Yazdır E-posta
Friday, 10 June 2016

SERİK GENÇLİĞİ İFTARDA BULUŞTU

Serik Müftülüğü Gençlik Kolları ve Serik İmam Hatip Lisesinin ortaklaşa organize ettiği iftar programı 9 Nisan Perşembe günü İmam Hatip Lisesi bahçesinde yapıldı.

İftara Kaymakam Dr. Rıfat Altan, Garnizon Komutanı Mehmet Ece, Emniyet Müdürü Ozan Akkuş, İlçe Müftüsü Dr. Mehmet Malkoç, Milli Eğitim Müdürü İkram Ekiz, İmam Hatip Lisesi Müdürü İsmet Karakaya, İmam Hatip Platformu Başkanı İzzet Yılmaz ve platform üyeleri, Serik Diyanet Vakfı Mütevelli Heyeti, İlçe Protokolü, İmam Hatip Lisesi Öğrencileri ve Camilerimizin Gençleri katıldı.

İftar öncesi düzenlenen Program sunumunu Halil Kuş Cami İmam-Hatibi Bekir Sait Kuzey yaptı. Etler Mahallesi Hapıllar Cami İmam-Hatibi İsmail Eken Kur’an-ı Kerim okudu. İmam Hatip Lisesi Müdür Yardımcısı Sinan Şahbaz Necip Fazıl’ın Gençliğe Hitabe şiirini okudu. Tuzcuoğlu Cami İmam-Hatibi Mehmet Altınay, Kozan Mahallesi Gökveliler Cami imam-Hatibi Emre Mutlu ve Şatırlı Mahallesi Akmezar Cami İmam-Hatibi Rıdvan Güvenç ilahi dinletisi sundular. İftar öncesi İlçe Müftüsü Dr. Mehmet Malkoç yaptığı konuşmada toplu olarak iftar yapmanın güzel olduğunu fakat gençlerle iftar yapmanın daha güzel olduğunu ifade etti. İftarın hazırlanmasında emeği geçen Serik Müftülüğü Gençlik Kollarına, Serik İmam Hatip Lisesine, İmam Hatip Platformuna ve İlçe Belediyesine teşekkür etti.

Program topluca yapılan iftarla sona erdi.

Son Güncelleme ( Friday, 10 June 2016 )