"Yaz Kuran Kurslarında Oyun" Temalı Eğitim Semineri PDF Yazdır E-posta
Wednesday, 25 May 2016

“YAZ KUR’AN KURSLARINDA OYUN” TEMALI EĞİTİM SEMİNERİ

24 Mayıs Salı günü Akdeniz Yükseliş Koleji konferans salonunda Serik din görevlileri için “Yaz Kur’an Kurslarında Oyun” Temalı Eğitim Semineri düzenlendi.

Saat 14.00’de başlayan seminere İlçe Müftüsü Dr. Mehmet Malkoç, Şube Müdürü Mustafa Güner, İmam-Hatipler ve Kur’an Kursu Öğreticileri katıldı. Antalya İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen seminer İlçe Müftüsü Dr. Mehmet Malkoç’un Yaz Kur’an Kurslarının önemine işaret eden konuşması ile başladı. “Yaz Kur’an Kurslarında Oyun” temalı semineri Aksu Müftülüğü Gençlik Temsilcisi İmam-Hatip Hakan Dinç Serik din görevlilerinin de katılımıyla uygulamalı olarak sundu. Seminer Yaz Kur’an Kurslarında eğitim görecek çocuklar için eğitimi eğlenceli hale getirmek, moral ve motivasyon sağlamak amacıyla düzenlendi.

Seminerin sonunda İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Cem Ezgü, İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Rahmi Merdun ve İmam Hatip Lisesi Müdürü İsmet Karakaya ve rehber öğretmenlerin katılımıyla İmam Hatip Okullarının tanıtımı yapıldı.

Son Güncelleme ( Wednesday, 25 May 2016 )