4-6 Yaş Kur'an Kursları İnşaatları Başladı PDF Yazdır E-posta
Tuesday, 24 May 2016

4-6 YAŞ GRUBU KUR’AN KURSU İNŞAATLARI BAŞLADI

2016-2017 Kur’an Kursları Eğitim Öğretim döneminde açılması planlanan 12 adet 4-6 Yaş Grubu Kur’an Kursunun birincisine başlandı.

23 Mayıs 2016 Pazartesi günü inşaatına başlanan ve Vuslat Camii bünyesinde açılacak olan Kur’an Kursunda iki adet sınıf, bir oyun alanı, idare odası ve mutfak olacak. Aynı zamanda yetişkin kadınların da eğitim alacağı Kur’an Kursuna anneler ve çocukları birlikte katılacaklar.

Konuyla ilgili olarak Müftü Dr. Mehmet Malkoç şunları söyledi: “ Allah izin verirse, hedefimiz 40 olup ancak bu yıl 12 adet 4-6 Yaş Grubu Kur’an Kursu açmayı planlıyoruz. Vuslat camii bünyesindeki kurs inşaatımızı bugün başlattık. Bunun dışında Orta Mahalle Camii, Kadriye Mahalle Camii, Yeşilbahçe Camii, Gebiz Mahalle Camii, Abdurrahmanlar Mahallesi ve mahallelerimizdeki uygun mekanlarda açmayı planlıyoruz ve bu konuda hayırsever halkımızın katkılarını bekliyoruz.”

Son Güncelleme ( Tuesday, 24 May 2016 )