Haskızılören Mahallesi Ziyareti PDF Yazdır E-posta
Monday, 16 May 2016

HASKIZILÖREN MAHALLESİ ZİYARETİ

15 Mayıs 2016 Pazar günü Haskızılören Mahallesindeki camiler ziyaret edildi ve yeni cami yeri incelendi.

Serik Müftüsü Dr. Mehmet Malkoç ve beraberinde Şube Müdürü Mustafa Güner Haskızılören Mahallesine bir takım ziyarette bulundular. Önce Haskızılören Mahallesi Ören Camii bahçesinde okunan Mevlid-i Şerife katılan Müftü Malkoç burada mahalle sakinlerine hitap etti ve yakında camiye görevli geleceğini, ondan istifade etmeleri ve Kur’ân öğrenmeleri gerektiğini söyledi.

Daha sonra, 2011 yılında meydana gelen sel felaketinde zarar gören Haskızılören Mahalle Camiinde incelemelerde bulunan Malkoç, dere yatağında bulunan ve risk taşıyan caminin yeniden yapılacağı ibadet alanını inceledi ve bir an önce camiinin yeni yerinde inşaatına başlanması gerektiğini söyledi.,

Son Güncelleme ( Monday, 16 May 2016 )