Öğretmenlerle Toplantı Yapıldı PDF Yazdır E-posta
Thursday, 12 May 2016

ÖĞRETMENLERLE TOPLANTI YAPILDI

11 Mayıs Çarşamba günü Meslek Dersi ve Din Kültürü Ahlak Bilgisi Öğretmenleriyle Belediye Devlet Su İşleri tesislerinde tanışma ve istişare toplantısı yapıldı.

18.30’da gerçekleştirilen toplantıya M.E.B Din Öğretimi Genel Müdürlüğü Eğitim Politikaları Daire Başkanı İhsan Erkul, Belediye Başkanı Prof. Dr. Ramazan Çalık, Müftü Dr. Mehmet Malkoç, Milli Eğitim Müdürü İkram Ekiz, Müftülük Şube Müdürü Mustafa Güner, okul müdürleri ve öğretmenler katıldı.

Yemek ikramından sonra Daire Başkanı Erkul ve Belediye Başkanı Çalık birer selamlama konuşması yaptılar ve öğretmenlerin bir araya gelmesine vesile oldukları için Müftü Malkoç’a teşekkür ettiler.

Müftü Malkoç ise, davete icabet ettiklerinden dolayı misafirlere teşekkür ederek başladığı konuşmasında şunları söyledi: “Aslında biz aynı camianın insanlarıyız. Din hizmeti gibi ulvi hizmeti kimimiz camide, kimimiz okulda yapıyoruz. Ramazan ayında ve diğer zamanlarda camilerde vaaz etmek isteyen öğretmenlerimizle çalışmaktan memnun oluruz. Bu hizmetlerin bir ayağı da Kur’an Kurslarında yapılmaktadır. Tabandan tavana kadar bu hizmeti yaymak adına 4-6 Yaş Grubu Kur’ân Kursu, Kız ve Erkek Hafızlık Kur’ân Kursu ve Gençlik Merkezi projelerimiz var, bu projelere Serik olarak sahip çıkmamız ve destek vermemiz gerekiyor”

Programın sonunda öğretmenlerden bir kısmı daha önce İmam-Hatiplik yaptıklarını, seve seve camilerde görev yapabileceklerini ifade ederek, nazik davetinden dolayı Müftü Malkoç’a teşekkür ettiler.

Son Güncelleme ( Thursday, 12 May 2016 )