Otel Yöneticileri İle Toplantı PDF Yazdır E-posta
Thursday, 12 May 2016

OTEL YÖNETİCİLERİYLE TOPLANTI

10 Mayıs Salı günü Vuslat Camiinde Serik sınırlarında yer alan otel işletmecileriyle Tanışma ve İstişare toplantısı yapıldı.

Toplantıya Kaymakam Dr. Rıfat Altan, Belediye Başkan Yardımcısı Bünyamin Okudan, Müftü Dr. Mehmet Malkoç, Şube Müdürü Mustafa Güner, Türkiye Diyanet Vakfı Serik Şubesi Mütevelli Heyeti, Vuslat Camii Dernek Yönetim Kurulu üyeleri ve Otel temsilcileri katıldı.

Saat 18.30’da başlayan yemekten sonra Kaymakam Dr. Rıfat Altan katılımcılara teşekkür ettiği konuşmasında Vuslat Camiinin inşaatının tamamlanması hususunda yardımcı olmalarını talep etti ve neler yapılabileceğini anlattı.

Müftü Malkoç ise, önce katılımlarından dolayı Kaymakam Altan’a, Belediye başkan Yardımcısı Okudan’a ve otel temsilcilerine teşekkür etti. Daha sonra Serik’te gerçekleştirilecek 4-6 Yaş Grubu Kur’an Kursu, Kız ve Erkek Hafızlık Kur’an Kursu ve Gençlik Merkezi projelerini anlattı, otellerin Serik’te olduğunu, burada kazandıklarını, buraya yatırım ve yardım yapmaları gerektiğini, özellikle de Vuslat Camiinin bir an önce bitirilmesi gerektiğini ifade etti.

Son Güncelleme ( Thursday, 12 May 2016 )