Emekli Personel Bir Araya Geldi PDF Yazdır E-posta
Thursday, 12 May 2016

EMEKLİ PERSONEL BİR ARAYA GELDİ

Emekli İmam-Hatip ve Müezzin Kayyımlar Tanışma ve İstişare toplantısı adı altında Belediye Devlet Su İşleri tesislerinde bir araya geldiler.

09 Mayıs Pazartesi günü saat 18.30’da Serik Müftülüğünün düzenlediği toplantıya Müftü Dr. Mehmet Malkoç, Şube Müdürü Mustafa Güner, Türkiye Diyanet Vakfı Mütevelli Heyeti ve Serik’te ikamet eden emekli İmam-Hatip ve Müezzin Kayyımlar katıldı.

Akşam yemeğinin ikram edildiği toplantıda Müftü Malkoç, önce Serik Müftülüğü ve camilerinde bugüne kadar yapmış oldukları en ulvi hizmet olan din hizmetlerinden dolayı teşekkür etti. “İmamın emeklisi değil ancak rahmetlisi olur” ifadesinden yola çıkarak bu hizmetlere devam edilmesi gerektiğini ve şimdilik 12 adet 4-6 Yaş Grubu Kur’ân Kursu, Kız ve Erkek Hafızlık Kur’ân Kursu ve Gençlik Merkezi projelerinin olduğunu ve birlikte başarabileceklerini söyledi.

Emekli personel de projelerin hayata geçirileceğine inandıklarını, çok sevindiklerini, artık Serik’ten de hafız çıkabileceğini ve bu konuda müftülüğü yalnız bırakmayacaklarını söylediler.

Son Güncelleme ( Thursday, 12 May 2016 )