Muhtarlar Toplantısı Yapıldı PDF Yazdır E-posta
Wednesday, 11 May 2016

MUHTARLAR TOPLANTISI YAPILDI…

09.05.2016 Pazartesi günü Müftülük Konferans salonunda İlçe Kaymakamının teşriflerinde toplantı düzenlendi.

Toplantıya Serik mahalle muhtarları katıldı. Toplantının başında muhtarlara hitap eden Kaymakam Dr. Rıfat Altan Muhtarların Müftülük ve din görevlileri ile olan işbirliğinin son derece önemli olduğuna işaret ederek Müftülüğünün projelerine destek olunmasını rica etti.

İlçe Müftüsü Dr. Mehmet Malkoç, Muhtarların müftülük hizmetlerini tabana yaymadaki rollerine temas ederek Müftülük olarak desteklerini beklediklerini ifade etti. Özellikle müftülük bünyesinde hizmete sokulması planlanan anaokulları, erkek ve kız yatılı hafızlık merkezleri ve Serik Müftülüğü Gençlik Merkezi için faal olmalarını isteyerek bunların Sadece müftülüğün değil Serikli kardeşlerimizin geleceğinin projeleri olduğunu belirtti.

Toplantıya için İlçe Kaymakamına ve Müftülüğe teşekkür eden muhtarlara Hz. Peygamber ve Evrensel Mesajı adlı kitap hediye edildi.

Son Güncelleme ( Wednesday, 11 May 2016 )