Müftülüğümüzün Kermesi Tamamlandı PDF Yazdır E-posta
Wednesday, 04 May 2016

MÜFTÜLÜĞÜMÜZÜN KERMESİ TAMAMLANDI

İlçe Müftülüğümüzce Kur’ân Kursları yararına Serik Merkez, Abdurrahmanlar ve Gebiz’de düzenlenen kermeslerimiz sona erdi.

Bayan Kur’ân Kursu öğreticileri ile din görevlilerinin görev aldığı kermeslere vatandaşlardan yoğun ilgi gördü. Yapılan kermesi değerlendiren İlçe Müftüsü Dr. Mehmet Malkoç şunları söyledi: “27-28-29 Nisan tarihlerinde Kur’ân Kursları yararına düzenlenen kermeste masraflar dahil 43.157 tl gelir elde edilmiştir. Kermes yapılan yerin tahsisi ve hazırlanması için ilçe belediyesine, kermesin yapımında emek ve gayret sarfeden din görevlilerine, Kur’ân Kursu öğreticilerine ve öğrencilerine, katkı sağlayan vatandaşlarımıza, yine kermesimize katılarak bizleri onurlandıran Kaymakam Dr. Rifat Altan’a, Belediye Başkanı Prof. Dr. Ramazan Çalık’a, Serik Başsavcısı İbrahim Serdar Murat Nizamoğlu, İlçe Protokolüne, siyasi parti temsilcilerine, sivil toplum kuruluşu temsilcilerine ve Serik halkımıza teşekkür ediyorum. Serik olarak hayırda yarıştık ve iyiliklerimizi çoğaltmış olduk. Daha nice güzel faaliyetlerde beraber olalım diyoruz.”

Son Güncelleme ( Wednesday, 04 May 2016 )