Gebiz Mahallesinde Kermes Yapıldı PDF Yazdır E-posta
Saturday, 30 April 2016

GEBİZ MAHALLESİNDE KERMES YAPILDI

Gebiz ve yakın mahallelerdeki dört kursun katıldığı kermes Gebiz Mahallesi Pazar yerinde yapıldı.

29 Nisan Cuma günü 4-6 Yaş Grubu Kur’ân Kursları yararına yapılan kermese Serik Müftülüğü Şube Müdürü Mustafa Güner, Belediye Meclis Üyesi Adnan Akpınar, Mahalle Muhtarları, Din Görevlileri, Kur’ân Kursu Öğreticileri, kursiyerler ve vatandaşlar katıldı.

Aşağıoba Mahallesi Deveciler Camii İmam-Hatibi Halil İbrahim Tıbık’ın Kur’ân-ı Kerim tilavetiyle başlayan kermeste Şube Müdürü Güner yaptığı duada, Kur’ân Kursları yararına yapılan kermesin hayırlı ve bereketli olması, emeği geçenlerin ve yardım edenlerin geçmişlerine rahmet olması ve emeklerinin karşılığının cennet olmasını ayrıca pazarcıların kazançlarının helal ve bereketli olmasını diledi.

Kermes saat 17.00’de sona erdi.

Son Güncelleme ( Saturday, 30 April 2016 )