Müftülüğümüz Kermesi Başladı PDF Yazdır E-posta
Wednesday, 27 April 2016

İLÇE MÜFTÜLÜĞÜ KERMESİ BAŞLADI

İlçe Müftülüğünün organize ettiği, Kur’an Kursu öğreticileri ve öğrencileri ile din görevlilerinin katkı sağladığı kermes 27 Nisan Çarşamba günü eski belediye binası önünde başladı. Kermes 29 Nisan Cuma gününe kadar devam edecek.

İlçe protokolü, siyasiler, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve vatandaşlar kermesi ziyaret ederek katkı sağlıyorlar. 27 Nisan Çarşamba günü Abdurrahmanlar mahallesinde de, o bölgedeki Kur’an Kursları ve din görevlileri kermes yaptı. Abdurrahmanlar mahallesinde düzenlenen kermesi ilçe Kaymakamı Dr. Rıfat Altan ve İlçe Müftüsü Dr. Mehmet Malkoç ziyaret etti. 29 Nisan günü de Gebiz mahallesinde kermes yapılacak.

İlçe Müftüsü Dr. Mehmet Malkoç açılan kermesle ilgili olarak “Kermese 46 Kur’an Kursumuz öğretici ve öğrencileri ile din görevlilerimiz destek veriyor. Kermesin geliri ile öncelikli olarak ilçemizde Orta Mahallede 4-6 yaş grubu Kur’an Kursu açacağız. Tabi ki yetişkinler için açık olan ihtiyaç odaklı tüm kurslarımızın ihtiyaçlarını da gidereceğiz. Kermesimizin asıl amacı Kur’an okumaya teşvik etmek ve Kur’an Kursları ile bir araya gelerek birliktelik oluşturmaktır” dedi.

Son Güncelleme ( Thursday, 28 April 2016 )