Kermese Davet PDF Yazdır E-posta
Sunday, 24 April 2016

KERMESE DAVET

İlçe Müftülüğümüz Kur’ân Kursları yararına 27-28-29 Nisan tarihlerinde gıda ve giyim kermesi düzenleyecek.

Geliri 4-6 Yaş Grubu Kur’ân Kursu açılması için kullanılmak üzere Eski Belediye önünde 27 Nisan Çarşamba, 28 Nisan Perşembe ve 29 Nisan Cuma günleri kermes düzenlenecek. Kermesi İlçe Müftülüğümüzün organizesinde Kur’ân Kursu Öğreticileri ve Öğrencileri düzenleyecek, din görevlileri de katkı sağlayacak.

Kermes hakkında İlçe Müftüsü Dr. Mehmet Malkoç şunları söyledi: “Kermesin geliriyle öncelikle ilçemizde ilk olacak Orta Mahalle 4-6 Yaş grubu Kur’ân Kursunu açacağız.  Tabii ki yetişkinler için açılmış olan ihtiyaç odaklı tüm kurslarımızın ihtiyaçlarını da gidereceğiz. Aynı zamanda kermesimizin amacı Kur’ân okumaya teşvik etmek ve Kur’ân Kurslarıyla bir araya gelerek birleşmektir. Umut ediyoruz ki, halkımızdan gereken ilgiyi görürüz ve kermesimiz amacına ulaşır.”

İlçe Merkezinde yapılacak olan kermesin yanı sıra 27 Nisan Çarşamba günü Abdurrahmanlar Mahallesinde, 29 Nisan Cuma günü ise Gebiz Mahallesinde kermes düzenlenecek.

Son Güncelleme ( Sunday, 24 April 2016 )