Hacıveli Camiinde Kadınlara Özel Program PDF Yazdır E-posta
Saturday, 23 April 2016

HACIVELİ CAMİİNDE KADINLARA ÖZEL PROGRAM

20 Nisan 2016 Çarşamba günü Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle Serik Hacıveli Camiinde kadınlara özel program yapıldı.

Saat 14.00 de başlayan ve Kepez Müftülüğü Kur’an Kursu Öğreticisi Fatma Dursun’un konuşmacı olarak katıldığı kadınlara yönelik konferans Yeşilbahçe Kur’an Kursunun katkılarıyla yapıldı. Programa İlçe Müftüsü Dr. Mehmet Malkoç, Şube Müdürü Mustafa Güner, Kur’an Kursu Öğreticileri ve vatandaşlar katıldı.

Şube Müdürü Güner’in açılış Kur’an-ı Kerim ve Mealini okumasından sonra İlçe Müftüsü Malkoç yaptığı konuşmada Kutlu Doğum Haftasında kadınlara yönelik yapılan iki programın yeterli olmadığını ve bu programların sayısının artması için kadınlarımızın yapılan programlara sahip çıkmalarını istedi. Kadınların Cuma namazlarına da katılmalarını isteyen Malkoç; Orta Mahalle Camiinde kadınlar için Cuma namazı kılınacak mekânın müsait olduğunu söyledi.

Program Kepez Müftülüğü Kur’an Kursu öğreticisi Fatma Dursun’un “Hz. Peygamber, Tevhid ve Vahdet Gelin Birlik Olalım” teması çerçevesinde verdiği konferanstan sonra okunan ilahiler ve dua ile sona erdi.

Programın sonunda hayırseverlerin hazırladıkları kutlu doğum aşı ikram edildi.

Son Güncelleme ( Saturday, 23 April 2016 )