Tekeli Ortaokulunda Kutlu Doğum Programı PDF Yazdır E-posta
Thursday, 21 April 2016

TEKELİ ORTAOKULUNDA KUTLU DOĞUM PROGRAMI

Tekeli Ortaokulu öğretmen ve öğrencileri, aynı zamanda Hz. Muhammed’in (sas) doğum günü olan 20 Nisan Çarşamba günü Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle bir program düzenledi.

Saat 08.30 da başlayan programa Müftülük Şube Müdürü Mustafa Güner, Okul Müdürü Halil Alkan, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı. Bir öğrencinin Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan program, öğrencilerin şiir ve naat okumalarıyla devam etti.

Programa konuşmacı olan Güner, “Hz. Peygamber, Tevhid ve Vahdet Gelin Birlik Olalım” teması çerçevesinde şunları söyledi: “Bizler, yetim büyüyen, kuşu ölen bir çocuğa başsağlığına giden, babasız çocuklara baba olan ve bizi ana-babamızdan daha çok seven bir peygamberin ümmetiyiz. O bize çok düşkün, bize bir zarar gelmesini asla istemeyen hatta bundan dolayı üzülen, kendimiz için istediğimizi başkaları için de istememiz gerektiğini söyleyen bir peygamberdir. O daima birleştirici, yapıcı ve barıştan yana olmuş, insanları hep birlik ve beraberliğe çağırmıştır.”

Programın sonunda çiçek ve çeşitli ikramlar dağıtıldı.

Son Güncelleme ( Thursday, 21 April 2016 )