Serik Anadolu İmam Hatip Lisesinde Kutlu Doğum heyecanı PDF Yazdır E-posta
Thursday, 21 April 2016

SERİK ANADULU İMAM HATİP LİSESİNDE KUTLU DOĞUM HEYECANI…

Kutlu Doğum Haftası Münasebetiyle Serik Anadolu İmam Hatip Lisesi Değerler Eğitimi kapsamında İmam Hatip Ortaokul konferans salonunda 19 Nisan Salı günü saat 10.00 da öğrencilere yönelik program düzenledi.

Programa Cumhuriyet Başsavcısı İbrahim Murad Serdar Nizamoğlu, İlçe müftüsü Dr. Mehmet Malkoç, Milli Eğitim Müdürü İkram Ekiz, İmam Hatip Lisesi Müdürü İsmet Karakaya, İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Rahmi Merdun, Öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

İlçe Müftüsü Dr. Mehmet Malkoç, Peygamber Efendimiz Hz Muhammet (sav) in doğum günü olan hicri takvime göre Rebiulevvel ayı’nın 12 gecesi asırlardır milletimiz mevlit kandili olarak kutlamıştır. Diyanet İşleri Başkanlığımız ve Türkiye Diyanet Vakfı, Peygamber Efendimizin daha kapsamlı bir şekilde insanlara anlatabilmek için1989 yılında miladi takvime göre peygamber efendimizin doğum günü olan 20 Nisan’ı içine alan haftayı Kutlu Doğum Haftası olarak ilan etti. Gençlere geleceğimizin teminatı olduklarını, bu yüzdende Kendilerini iyi yetiştirmeleri için bol bol okumalarını tavsiye eden İlçe Müftüsü özellikle Peygamber Efendimiz’in hayatını, Siyer kitaplarını okumaların istedi.

Programda öğrenciler tarafından şiir ve naatlar okundu.

Son Güncelleme ( Thursday, 21 April 2016 )