Kutlu Doğum Coşkusu Devam ediyor PDF Yazdır E-posta
Tuesday, 19 April 2016

KUTLU DOĞUM COŞKUSU HIZLA DEVAM EDİYOR

Kutlu Doğum Haftası Serik’in mahallelerindeki Din Görevlilerinin katkılarıyla düzenlenen konferans ve etkinliklerle devam ediyor.

Programlardan 16 Nisan Cumartesi günü saat 17.00 de Abdurrahmanlar Mahallesine konuşmacı olarak Antalya Hacı Mehmet Gebizli Eğitim Merkezi Eğitim Görevlisi Burhan Tanrıkulu, 17 Nisan Pazar günü saat 14.00 de Tekke Mahallesi Zeybekler Mevkiine ve 17.00 de Aşağıoba Mahallesine İlçe Müftüsü Dr. Mehmet Malkoç, Gebiz Mahallesinde 17.00 de düzenlenen programa ise Manavgat İlçe Müftüsü Hasan Hayri Yaşar katıldı.

17 Nisan Pazar günü saat 10.00 da Yukarıçatma Mahallesinde Müftülük Şube Müdürü Mustafa Güner’in konuşmacı olarak katıldığı programa Belediye Başkanı Prof. Dr. Ramazan Çalık, Serik Büyükşehir Belediye Koordinatörü Ramazan Etli, Ak Parti İlçe Başkanı Hasan Kozan ve Belediye Meclis Üyeleri de katıldı.

Mahalle Din Görevlileri ve vatandaşların büyük bir katılım sağladığı programlarda tam bir “Birlik Ve Beraberlik” havası hakimdi. Birlik ortamında sürdürülen programlarda tüm konuşmacılar “Hz. Peygamber, Tevhid ve Vahdet” teması çerçevesinde yaptığı konuşmada; birlik ve beraberliğe, bunun için geç kalmamaya, Lazıyla, Çerkeziyle, Kürdüyle ve Türküyle birlikte yaşamaya davet etti. İnsanlığı kurtarmak, yüceltmek ve diriltmek için birlik olmanın önemine değindi.

Katılımcıların büyük bir ilgiyle izlediği programların sonunda buket gül ve çiçek takdim edilip yemek ikramı yapıldı.

Son Güncelleme ( Tuesday, 19 April 2016 )