Kutlu Doğum Haftası Gençlik Yürüyüşü Yapıldı PDF Yazdır E-posta
Monday, 18 April 2016

KUTLU DOĞUM HAFTASI GENÇLİK YÜRÜYÜŞÜ YAPILDI

Antalya Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğünün düzenlediği, İlçe Müftülüğü temsilcilerinin ve gençlerin katıldığı kutlu doğum yürüyüşü 17 Nisan Pazar günü yapıldı.

Serik Müftülüğü Gençlik Kollarının da katıldığı yürüyüş, topluca Antalya Murat Paşa Camii’nde kılınan öğle namazından sonra Antalya İmam Hatip Lisesi mehter takımı eşliğinde salavatlarla cumhuriyet meydanına yüründü. Cumhuriyet meydanında oluşturulan platformda Murat Paşa Camii Müezzin-Kayyımı İrfan Keskin Kur’an-ı Kerim okudu. Antalya İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörü Mehmet Fatih Tunç gençler için yapmış oldukları faaliyetleri anlattı ve katılımlarından dolayı herkese teşekkür etti. Ardından kürsüye gelen İl Müftüsü Osman Artan Gençliğe yapılan yatırımların ülkemizin geleceğine yapılmış yatırımlar olarak gördüklerini söyledi. Yunus Çukurkaya ilahi korosu gençlere ezgilerden ve ilahilerden oluşan bir konser sundu. Antalya Kepez Hacı Ali Uyaroğlu Yatılı Kur’an Kursundan iki Küçük hafız Kur’an Ziyafeti sundu.

Program Antalya İl Müftüsü Osman Artan’ın yaptığı duayla sona erdi.

Son Güncelleme ( Monday, 18 April 2016 )