Belediye Başkanımızdan Müftümüze Ziyaret PDF Yazdır E-posta
Monday, 18 April 2016

BELEDİYE BAŞKANIMIZDAN MÜFTÜLÜĞÜMÜZE ZİYARET…

Belediye Başkanı Prof. Dr. Ramazan Çalık Serik Müftülüğü görevine başlayan Dr. Mehmet Malkoç’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Belediye Başkanı Prof. Dr. Ramazan Çalık ve beraberinde Başkan yardımcısı Yusuf Kaya, Temizlik işleri Müdürü Ayşenur Can ve Ak Parti ilçe Başkanı Hasan Kozan İlçe Müftüsü Dr. Mehmet Malkoç’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.  İlçe Müftüsü Dr. Mehmet Malkoç bu ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek Serik Belediye Başkanı Prof. Dr. Ramazan Çalık’a ve diğer misafirlere teşekkür etti. Ziyarette karşılıklı olarak İlçede yapılabilecek dini, kültürel ve sosyal hizmetler hakkında görüş alışverişinde bulunularak kurumlar arası karşılıklı işbirliğinin önemine temas edildi.

Belediye Başkanı Prof. Dr. Ramazan Çalık İlçe Müftüsüne plaket hediye etti.

Son Güncelleme ( Monday, 18 April 2016 )