Hasan Güçlü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde Kutlu Doğum Programı PDF Yazdır E-posta
Sunday, 17 April 2016

HASAN GÜÇLÜ MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİNDE KUTLU DOĞUM PROGRAMI

Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle değerler eğitimi kapsamında Hasan Güçlü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde 14 Nisan Perşembe günü saat 11.00 da düzenlenen programa İlçe Müftüsü Dr. Mehmet Malkoç konuşmacı olarak katıldı.

Programa İlçe Müftüsü Dr. Mehmet Malkoç, Okul Müdürü Fuat Cebe, Sanayi Camii İmam-Hatibi Abdullah Demir, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Program Sanayi Camii İmam-Hatibi Abdullah Demir’in okuduğu Kur’an-ı Kerim ile başlandı. Okul bahçesinde açık havada yapılan programda İlçe Müftüsü Dr. Mehmet Malkoç gençlere kutlu doğum haftasının teması olan “Hazreti Peygamber, Tevhit ve Vahdet, gelin birlik olalım” çerçevesinde konuşma yaparak bir dizi tavsiyede bulundu. Tevhit akidesine inanmış insanlar olarak bu genç yaşta birlik ve beraberlik ruhunu özümsememiz gerekir dedi. hem şahsımız hem ülkemiz açısından terakki edebilmek açısından kitap okumak gerektiğini belirten ilçe müftüsü, üzülerek ifade edelim ki okuma oranı ülkemizde çok düşük. Bir japon yılda 70 kitap okurken bizde yılda 70 kişinin bir kitap okuduğunu istatistiklerden öğreniyoruz dedi. Önümüzdeki yıl kutlu doğum haftasına kadar bütün öğrencilerden peygamber efendimizin hayatını anlatan birer kitap okuma sözü istedi. Gençlerde okuyacaklarına söz verdiler.

Son Güncelleme ( Sunday, 17 April 2016 )