Kutlu Doğum Hediyesi Ayşagül Bebeğin Oldu PDF Yazdır E-posta
Thursday, 14 April 2016

KUTLU DOĞUM HAFTASI HEDİYESİ AYŞEGÜL BEBEĞİN OLDU

Kutlu Doğum Haftası vesilesiyle 13 Nisan Çarşamba günü saat 14.00 da İlçe Müftüsü Dr. Mehmet Malkoç, Şube Müdürü Mustafa Güner, Din Görevlileri ve Kur’an Kursu Öğreticilerinden oluşan bir heyet hastaneyi ziyaret etti.

Müftülük heyetini karşılayan Başhekim Uzm. Dr. Yusuf Kara’nın odasında yapılan sohbette İlçe Müftüsü Dr. Mehmet Malkoç Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (sav)’in miladi doğumunun kutlandığı bu haftada sevinçlerini hastane çalışanları ve hastalarla paylaşmak istediklerini ifade etti. Ziyaretten çok memnun kaldıklarını ifade eden Başhekim Uzm. Dr. Yusuf Kara’ya buket gül takdim edildi.

Serik İlçe Müftülüğünün geleneksel hale getirdiği Kutlu Doğum Haftasında normal doğumla dünyaya gelen Esra ve Ahmet Baz çiftinin bebeklerine haftanın anısına Müftü Dr. Mehmet Malkoç çeyrek altın taktı. Ailenin bebeğe Ayşe ismini vereceğini ifade etmesi üzerine İlçe Müftüsü Malkoç Ayşe isminin sonuna Gül eklemeyi teklif etti. Ailenin Ayşegül ismini onaylamasından sonra Şube Müdürü Mustafa Güner Ayşegül bebeğin kulağına ezan ve kamet okudu.

Hastane çalışanlarının refakatinde polikliniklerde tedavi olan ve servislerde yatan hastalar ziyaret edildi ve acil şifalar dilendi. Kutlu Doğum Haftası anısına hastane çalışanlarına ve hastalara gül ve karanfil takdim edildi.

Son Güncelleme ( Thursday, 14 April 2016 )