Kutlu Doğum Konferansları Devam Ediyor PDF Yazdır E-posta
Wednesday, 13 April 2016

KUTLU DOĞUM KONFERANSLARI DEVAM EDİYOR

9 Nisan’da başlayan Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri Serik Merkez Camiinde ve mahallelerde düzenlenen etkinliklerle devam ediyor.

9 Nisan Cumartesi günü saat 14.00 de Merkez Camiinde kalabalık bir kadın cemaatin katıldığı konferansa Antalya Müftülüğü Uzman Vaizi Hatice Ögke, 10 Nisan Pazar günü Karadayı ve Dikmen mahallesinde Müftülük Şube Müdürü Mustafa Güner, 11 Nisan Pazartesi günü saat 14.00 de Boğazkent mahallesinde Antalya Müftülüğü Din Hizmetleri ve Din Eğitimi Şube Müdürü Veli Sağlam ve yine aynı gün saat 17.00 de Belek mahallesindeki programa Antalya İl Müftü Yardımcısı Mevlüt Topçu konuşmacı olarak, İlçe Müftüsü Dr. Mehmet Malkoç da ev sahibi olarak katıldı.

Boğazkent mahallesinde düzenlenen konferansa kaymakam Dr. Rıfat Altan, Belediye Başkan Yardımcıları Bünyamin Okudan ve Yusuf Kaya, Ak Parti İlçe Başkanı Hasan Kozan, muhtarlar ve tüm programlara Din görevlileri katıldı.

Konferanslarda birlik ve beraberlik mesajları verildi ve haftanın konusu “Hz. Peygamber, Tevhid ve Vahdet” konusu işlendi. Milletçe bir ve beraber yaşamanın önemine vurgu yapılarak aramıza tefrikanın girmemesine temas edildi.

Tüm programların sonunda çeşitli Kutlu Doğum İkramı yapıldı.

Son Güncelleme ( Wednesday, 13 April 2016 )