Regaib Gecesinde Şehitler Unutulmadı PDF Yazdır E-posta
Friday, 08 April 2016

REGAİP GECESİNDE ŞEHİTLER UNUTULMADI

Üç Ayların başlangıcı Receb ayının ilk Cuma gecesi idrak edilen Regaip Kandili ilçemiz camilerinde düzenlenen programlarda coşkuyla kutlandı.

Ana program, Serik Merkez Camiinde akşam namazından sonra başladı. Programa Serik Kaymakamı Dr. Rıfat Altan, Garnizon Komutanı J. Yzb. Mehmet Ece, Emniyet Müdürü Ozan Akkuş ve vatandaşlar katıldı. Aynı zamanda Emniyet Teşkilatının kuruluşunun 171. Yıldönümü olması münasebetiyle şehitler için Müftülük Şube Müdürü Mustafa Güner, Merkez Camii Görevlileri Yalçın Elifoğulları ve Ali Metin’in okuduğu Mevlid-i Şeriften sonra İlçe Müftüsü Dr. Mehmet Malkoç tarafından Regaib gecesinin önemi, nasıl ihya ve idrak edileceğini anlatıldı.

Gecenin duası İlçe Müftüsü tarafından yapıldı. Özellikle birlik ve beraberliğin talep edildiği duada vatanımızın huzur ve emniyeti için vazife icra eden tüm görevlilere ve bu uğurda canlarını feda eden şehitlerimize dua edildi.

Programa katılımın yoğun olduğu gecede kılınan Yatsı namazının ardından çıkışta Serikli hayırseverler tarafından ikramlar yapıldı.

Son Güncelleme ( Friday, 08 April 2016 )