Kore Gazisine Son Görev PDF Yazdır E-posta
Tuesday, 22 March 2016

KORE GAZİSİ CEMALİ YILDIRIMA SON GÖREV

İlçemiz Dikmen mahallesinde 87 yaşında vefat eden Kore Gazisi Cemali Yıldırım’a son görev yerine getirildi.

Gazi Cemali Yıldırım için Dikmen Mahallesi Camiinde cenaze töreni düzenlendi. Öğle namazını müteakip Antalya Müftü Yardımcısı ve Serik Müftü Vekili Mevlüt Topçu’nun kıldırdığı cenaze namazından sonra Dikmen mahallesi mezarlığında toprağa verildi.

Cenaze törenine Antalya Valisi Muammer Türker, Tugay ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mustafa Kaya, Serik Kaymakamı Dr. Rıfat Altan, Antalya il Jandarma Komutan Yardımcısı Jandarma Albay Fatih Üstündağ, Antalya Emniyet Müdürü Cemil Tonbul, Serik Belediye Başkanı Prof. Dr. Ramazan Çalık, Serik Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Mehmet Ece, askerler, Yıldırım'ın yakınları ile vatandaşlar katıldı.

Son Güncelleme ( Tuesday, 22 March 2016 )