Prof Dr Ahmet Yaman PDF Yazdır E-posta
Friday, 18 March 2016

PROF. DR. AHMET YAMAN AYLIK MUTAT TOPLANTIYA MİSAFİR OLDU

Serik Müftülüğü aylık mutat toplantısına güncel soruları cevaplandırmak için Akdeniz Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Kurucu Dekanı, şuanda Konya İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi ve Din İşleri Yüksek Kurulu Üyeliği görevi yapan Prof. Dr. Ahmet Yaman katıldı.

Müftü Vekili Mevlüt Topçu yaptığı takdim konuşmasında; Diyanet İşleri Başkanlığımızın Boğazkent Nature Port Otelde düzenlediği Alo 190 Personeli vaizlere yönelik seminerde sunum yapmak için ilçemize gelen Prof. Dr. Ahmet Yaman hocamıza bu toplantımıza katıldıkları için teşekkür ediyorum dedi.

Bir saat süren programda din görevlileri sıkça karşılaştıkları güncel soruları sordular. Prof. Dr. Ahmet Yaman soruları geniş şekilde cevaplandırdı. Din Görevlileri de Ahmet Yaman hocamızın toplantıya katılıp sorulara cevap vermesinden dolayı memnuniyetlerini ifade ettiler.

Son Güncelleme ( Friday, 18 March 2016 )