Ocak Ayı Mutat Toplantısı PDF Yazdır E-posta
Wednesday, 20 January 2016

OCAK AYI TOPLANTISI YAPILDI

19 Ocak Salı günü Müftülük Toplantı Salonunda yapılan toplantıya Gaziantep İl Müftüsü Ahmet Çelik, Müftü Vekili Mevlüt Topçu, Şube Müdürü Mustafa Güner, İmam-Hatip ve Kur’an Kursu Öğreticileri katıldı.

Mutad olarak yapılan personel toplantısında Diyanet İşleri Başkanlığının ilgili yazıları ve tebliğleri okundu, din hizmetinin daha verimli nasıl yapılacağı konusunda bilgiler verildi ve bu konuda personelle istişare edildi.

Serik Boğazkent’te Diyanet İşleri Başkanlığının düzenlediği Vaaz Becerilerini Geliştirme Hizmet İçi Eğitim Seminerine katılmak üzere İlçede bulunan Gaziantep İl Müftüsü Ahmet Çelik personel toplantısın öğleden sonraki oturumuna katıldı. Çelik, Kur’an Kursu Öğreticilerine yaptığı konuşmanın bir bölümünde şunları söyledi: “Din Gönüllülüğü zor ve mesuliyeti ağır olan bir görevdir. Bu mesleği yapanların mesleği yaparken girdiği risk için dünyaları verseler karşılığını ödeyemezler. Çünkü cemaat ‘uydum imama’ dediği zaman sorumluluğu imamın üzerine yüklüyor ve kadınlarımız da ‘Kur’an-ı Kerim’i en iyi bunlar öğretiyorlar’ diyerek sizin öğrenciniz oluyorlar ve size böylece ahiretlerini ilgilendiren bir sorumluluk yüklüyorlar.”

Toplantının sonunda İlçe Müftü Vekili Mevlüt Topçu, toplantıya katılmaları ve engin tecrübeleriyle personeli bilgilendirmelerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek Gaziantep İl Müftüsü Ahmet Çelik’e teşekkür etti.

Son Güncelleme ( Wednesday, 20 January 2016 )