İlçe Müftüleri Toplantısı PDF Yazdır E-posta
Friday, 15 January 2016

2016’NIN İLK TOPLANTISI YAPILDI

İl ve İlçe Müftüleri arasında çalışma birliğini sağlamak amacıyla 2016 yılının ilk İlçe Müftüleri toplantısı 13 Ocak 2016 Çarşamba günü saat 10.00’da Serik Boğazkent Mahallesinde Port Nature Otelde yapıldı.

İl Müftüsü Osman Artan’ın başkanlığında yapılan toplantıya İl Müftü Yardımcısı Mustafa Aydın, Serik İlçe Müftü Vekili Mevlüt Topçu, İl Hac ve Umre İşleri Şube Müdürü Veli Tepe ve 19 İlçe Müftüsü katıldı. Ağırlıklı olarak Hac kayıtlarının nasıl yapılacağının görüşüldüğü toplantıda İl genelinde Müftülük olarak yürütülecek hizmetler hakkında istişare edildi ve yapılacak hizmetlerin plan ve programı yapıldı.

Toplantının sonuna doğru katılan Serik Kaymakamı Dr. Rıfat Altan bir selamlama konuşması yaparak nazik davetlerinden dolayı İl Müftüsüne teşekkür etti.