Prof Dr Ali Erbaş Personelle PDF Yazdır E-posta
Friday, 18 December 2015

EĞİTİM HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRÜ PROF. DR. ALİ ERBAŞ SERİK PERSONELİ İLE BİRARAYA GELDİ

Serik Müftülüğü Personelinin Aralık ayı toplantısına Diyanet İşleri Başkanlığı Eğitim Hizmetleri Genel Müdürü Prof. Dr. Ali Erbaş, İl Müftüsü Osman Artan, Hacı Mehmet Gebizli Eğitim Merkezi Müdürü Mustafa Kemal Önder katıldı.

İlçe Müftüsü Mevlüt Topçu takdim konuşmasında; Diyanet İşleri Başkanlığı Eğitim Hizmetleri Genel Müdürü Prof. Dr. Ali Erbaş hocamızın Boğazkent Port Nature Otelde yapılan yüzyüze vaaz semineri için geldiğini ve Serik personeli ile yaptığımız toplantıya katılma davetini geri çevirmeyip katılmasından dolayı onur duyduğunu ifade etti.

Kur’an Kursu Öğreticileri, İmam-Hatip ve Müezzin Kayyımlara hitabeden Eğitim Hizmetleri Genel Müdürü Prof. Dr. Ali Erbaş: “Geçmişte eğitim hizmetlerini yürütenler imkânsızlıklar içinde büyük işler başarmışlar. Bizler de bu çalışmaları artırarak devam ettirmek durumundayız. Diyanet İşleri Başkanlığı olarak çalışanlarımızın verimliliğini artırmak için bir takım seminerler düzenliyoruz. Bu seminerleri bu yıl Boğazkent Port Nature Otelde düzenleyeceğiz. Tabi ki bütün çalışanlarımızı buradaki seminerlere alma imkânımız yok. Bu seminerlere katılamayan arkadaşlarımız da mahalli imkânlarla kendilerini geliştirip yenilemelidirler” dedi. 4-6 yaş Kur’an Eğitimi çalışmasının önemine de dikkat çeken Erbaş, Serik’te de böyle bir çalışmanın yapılacağına inandığını ifade etti.

Toplantı sonunda teşekkür konuşması yapan İl Müftüsü Osman Artan; “Böylesine yoğun çalışmaları arasında toplantıya katıldığı için ve Türkiye çapında yapılacak seminerler için Antalya’yı özellikle de Serik’i tercih ettikleri için hocamıza teşekkür ediyorum” dedi.

Son Güncelleme ( Friday, 18 December 2015 )